Kırımlı Aslanbey İlkokulu

Vizyon: Kırımlı Aslanbey İlköğretim Okulu olarak,öğrencilerin ilgi,yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırladığı;düşünen,sorgulayan,okuyan araştıran ve dünya sorunlarıyla ilgili,çevresi ile barışık,erdem sahibi mutlu bir insan,profilini yetiştirmeyi hedefleyen bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi insan haklarına saygılı,çağdaş demokrasiye inanmış,hukukun üstünlüğünü benimsemiş,sorumluluk bilinci gelişmiş,karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan,sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08:00- 12:50 Öğle: 13:10- 18:00
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Servis Bilgisi: Özel eğitim sınıfı öğrencilerine yönelik
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212)5210379

WEB - https://kirimliaslanbey.meb.k12.tr

Adres - Ayvvansaray mah. Hacı İsa Mektebi sok. no12 Balat/Fatih/İstanbul

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Fatih İlçesi Merkez ilçe olduğundan,hem il hemde ilçeye eşit uzaklıkta olan okulumuz,Eyüp-Eminönü Haliç sahil yolununa çok yakındır.

Adres - Ayvvansaray mah. Hacı İsa Mektebi sok. no12 Balat/Fatih/İstanbul

Ulaşım Gaziosmanpaşa,Eyüp yönünden gelinecek olursa tüm Eminönü ve Taksim otobüsleri okulumuza 50 metre mesafeden geçmektedir.Kocamustafapaşa,Çapa yönünden ise 35D otobüsü saat başı kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine yakındır.